Sommer på Hunderfossen Camping

Stemning01 Geir Olsen

Sommer på Hunderfossen Camping

Sommer på Hunderfossen Camping

Campingen ligger i gangavstand til en av Norges mest besøkte attraksjoner; Hunderfossen Familiepark med over 50 opplevelser for barn og voksne. Hvert år kommer nye og spennende attraksjoner i familieparken. 

I gangavstand ligger også Barnas Gård Hunderfossen med 150 dyr fordelt på over 20 ulike arter. Der kan dere kose dere med dyrene og ha en avslappende og trivelig opplevelse sammen barna.

Det er også gangavstand til den olympiske bob- og akebanen fra 1994 hvor de tilbyr kjøring med hjulbob på sommeren. Norsk Vegmuseum er også i gangavstand, med store utstillinger relatert til vei, bil og anleggsmaskiner både innendørs og utendørs.

Fossekroa (gangavstand) tilbyr de på sommeren både ala carte servering (alt fra fisk og biff, til hamburger og pizza) og på utvalgte dager i toppsesongen stor familiebuffet. 

Hafjell Bike Park ligger 5 minutter unna med bil, og der kan du også ta gondolen opp til Hafjelltoppen for å oppleve fjellet og utsikten.

Hvis dere ønsker å bade er det utendørs badeanlegg i Hunderfossen Familiepark, og innendørs og utendørs badeanlegg på Jorekstad (7 minutter med bil).