Leiligheter på Hunderfossen

Midtgarden Fra V 3 2 1 Sommer

Leiligheter på Hunderfossen

Hunderfossen Camping har sammen med Hunderfossen Hotell & Resort har mange leiligheter med 6-8 sengeplasser.

Alle leilighetene er i tilknytning til hotellet og campingen, og har kort gangavstand både til Hunderfossen Familieparken, Vinterparken, Barnas Gård, Vegmuseet, Bob-og Akebanen og Hunderfossens egen jernbanestasjon.

Leilighetene og hyttene kan selvfølgelig bruke samme døgnåpne resepsjon på hotellet, og som gjest i våre hytter og leiligheter er du velkommen til å benytte alle hotellets fasiliteter f.eks. bar, restaurant, badstu, lekerom, lekeplass, barneaktiviteter med mere.

Ønsker du informasjon og booking av hytter/leiligheter, vennligst ta kontakt Hunderfossen Hotell & Resort; www.hunderfossenhotell.no  telefon 61 27 40 00, e-post: hotell@hunderfossen.no.

Midtgarden - Leilighet med 6/8 senger

Leilighet for 6/8 personer med 2/3 soverom, bad, kjøkkenkrok med kjøkkenutstyr og oppholdsrom med TV.

Midtgadren Vinterbilde

Dette er leiligheter over 2 etasjer med 3 rom + bad. Badet har dusjhjørne/dusjkabinett og wc. Oppholdsrom med TV og kjøkkenkrok med alt det mest nødvendige kjøkkenutstyret som skulle trenges. Leilighetene har 2/3 soverom. Soverom i første etasje har 1 køyeseng. Soverom i 2 etasje har 2 enkle senger og en dobbeltseng. Leilighetene med 8 senger har et ekstra soverom med 2 enkeltsenger i andre etasje. Alle hytter og leiligheter har dyner og puter, men sengetøy må medbringes eller kan selvfølgelig leies fra resepsjonen. Det er et obligatorisk gebyr for sluttrengjøring.

Leilighetene på Midtgarden har fire 6-sengs og to 8-sengs leiligheter. Disse er veldig populære og flotte for korps, idrettslag, skoleklasser, andre grupper eller familier som reiser i følge som ønsker å bo ved siden av hverandre.

Ønsker du informasjon og booking av hytter/leiligheter, vennligst ta kontakt Hunderfossen Hotel & Resort; www.hunderfossenhotell.nohotell@hunderfossen.no.

Gamleveien - Leilighet med 8 senger

Leilighet for 8 personer med 3 soverom, bad og badstu, kjøkken med kjøkkenutstyr, spisekrok og oppholdsrom med TV.

Gamlevegen-7-under-8-over-sommer.jpeg#as

Dette er leiligheter på 1 plan med 4 rom + bad. Badet har dusjhjørne/dusjkabinett/hjørnebadekar, badstue og wc. Oppholdsrom med sittegruppe, peis, langbord, kjøkken med alt det mest nødvendige kjøkkenutstyret som skulle trenges. Leilighetene har 3 soverom. Soverom 1 har en dobbelseng. Soverom 2 har familiekøyeseng. Soverom 3 har familiekøyeseng. Alle hytter og leiligheter har dyner og puter, men sengetøy må medbringes eller kan selvfølgelig leies fra resepsjonen. Det er et obligatorisk gebyr for sluttrengjøring.

Disse 4 leilighetene er lokalisert mellom hotellet og Barnas Gård i 2 bygg. Hver leilighet er på et plan, med egen inngang og parkering. 

Leilighetene og hyttene kan selvfølgelig bruke samme døgnåpne resepsjon som hotellet, og som gjest i våre hytter og leiligheter er du velkommen til å benytte alle hotellets fasiliteter f.eks. bar, restaurant, badstu, lekerom, lekeplass, barneaktiviteter med mere.

Ønsker du informasjon og booking av hytter/leiligheter, vennligst ta kontakt Hunderfossen Hotell & Resort; www.hunderfossenhotell.no.


Leilighet i resepsjonsbygget på Hunderfossen Camping

Leiligheten i resepsjonsbygget har 10- 12 sengeplasser, Kjøkken, toalett, dusjer, oppholdsrom.