COVID 19 INFO

Corvid19 Nettplakat

COVID 19 INFO

COVID 19 INFO

Det skal være trygt å være gjest ved Hunderfossen Camping i sommer og. Vi vil følge den bransjenormen som er godkjent og satt for norske campingplasser.

Vi er avhengig av at du/dere som gjest følger de rutiner og retningslinjer som er satt hos oss samt de til en hver tid gjeldende tiltak som landets myndighet kommer med.

Vask hender - ofte: Vask av hender med såpe og vann regelmessig.

Hold avstand! 1-metersregelen gjelder over hele Norge. Vi ber alle gjester respektere denne avstanden, og foreldrene må ta ansvar for at deres egne barn overholder minsteavstanden.

Litt syk, eller i risikogruppen?: Har du symptomer på Covid-19, (hoste/influensa/forkjølelse/luftveisproblemer/feber mm.) skal du IKKE besøke oss. Er du i risikogruppen (kroniske sykdommer, høy alder mm.), anbefaler vi at du venter med å besøke oss til pandemien er over.

Vær sammen med din familie – og hold avstand til andre familier: For å unngå smitte fra andre ber vi om at du holder din egen familie samlet, og at dere har minst 1 meter avstand til andre familier.

Hjelp dine egne barn: For å unngå unødvendig kontakt med de ansatte og andre gjester, vil vi på noen steder be om at inne på campingarealet og i sanitæranlegget må foreldrene hjelpe sine egne barn om det skulle være noe.

Sanitæranlegget: rengjøres 2-3 ganger pr døgn i mai, juni og på høst. Juli og frem til medio August 3 ganger pr døgn.

Kjøkken og Vaskerom: Må dessverre være stengt, alle må derfor ha med eget kokeutstyr.

Innendørs lekerom: Må dessverre enn så lenge være stengt og er ikke tilgjengelig for gjester.

Lekeplass: Her anbefaler vi gjestene redusert bruk og at foreldre blir med til lekeplassen for å overholde 1 meters avstand og ha trygg lek.

Campingkort for bruk av fasiliteter: Påfylling av «penger» på campingkort for bruk av dusj, må begrenses til fornuftig forbruk etter oppholds lengde da vi ikke har mulighet for å gi tilbake en eventuell saldo på kortet i kontanter denne sommeren.

Innsjekk/Utsjekk: Vi oppfordrer til kontantfri betaling.

Vi ber om at dere viser hensyn til både de ansatte og andre gjester som vil være inne i resepsjonen - holder avstand til resepsjonsdisk og de andre gjestene.

Kø ordning utenfordøren kan bli ett tiltak i høysesong.


Gjest i Hunderfossen Eventyrpark?

Bor du hos oss i forbindelse med besøk i Hunderfossen Eventyrpark så les gjerne parkens informasjon rundt dette på Eventyrparken sin side.

Familieparkene i Norge har i fellesskap utarbeidet ekstraordinære smittevernrutiner, slik at årets sommerferie kan bli mest mulig normal. Det er iverksatt en rekke smitteverntiltak, men er også avhengige av at dere som besøker oss følger de rutiner og retningslinjer som er satt for gjestene.

Billetter må kjøpes i forkant og på www.hunderfossen.no

Hunderfossen Camping ønsker alle små og store campinggjester en trygg og god sommer!