Aktiviteter

Stemning01 Geir Olsen

Aktiviteter for store og små

I området rundt Hunderfossen Camping er det mange aktiviteter som passer for både store og små. Her kan du velge mellom alt fra fartsfylte aktiviteter med G-krefter som kiler i magen til shopping i en flott handlegate. Også for de minste har vi aktiviteter som passer perfekt!

Hunderfossen Familiepark - Hele Norges eventyrpark

Hunderfossen Familiepark
Er en av Norges største turistattraksjoner. Over 60 aktiviteter og attraksjoner venter på dere kun 500 meter fra Hunderfossen Camping. Her kan hele familien leke sammen og oppleve troll og eventyr.

Maihaugen

24 1 Img 8122 1297681
Maihaugen på Lillehammer er et stort friluftsmuseum med over 200 bygninger fra ulike tider, utstillinger og spisesteder. Her får du flotte kulturopplevelser og mange aktiviteter for barn og voksne.

Lillehammer sentrum og Strandtorget

Lillehamergagate Sommer
Lillehammers koselige handlegate har mange koselige butikker og cafeer. Strandtorget kjøpesenter ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer, kun 15 minutter fra campingen.

Lysgårdsbakkene

Esben Haakenstad Lygardsbakken 1501345
Lysgårdsbakkene Hoppanlegg ble bygd for OL på Lillehammer i 1994, og har blitt selve kjenne tegnet på Lillehammer. På lang avstand ser man den flotte hoppbakken som glir naturlig inn i landskapet.

Lillehammer Kunstmusem

Lillehammer Kunstmuseum1 2 800X600
Lillehammer Kunstmuseum er regnet for å være et av landets mest betydelige kunstmuseer og ligger midt i Lillehammer sentrum. Museet har en kunstsamling med flere høydepunkter fra norsk kunsthistorie fra 1800-tallet frem til i dag.

Norges olympiske museum

Olmuesumet
Norges Olympiske Museum er et spennende, nytt og interaktivt museum. Museet er bygget opp rundt autentiske gjenstander fra den rikholdige norske olympiske historien. En hyllest til idretten, til bragder og helter, til den olympiske idé og til folkefesten i -52 og -94

Hafjell Alpinsenter

Hafjell Venner1
Hafjell er kjent for lange løyper, god snø og mange soldager. Løypene i Hafjell ligger solvent og i le for vind og vær, med over 30 bakker og 835 høydemeter er Hafjell Alpinsenter et skieldorado. 5 min med bil fra Hunderfossen Camping

Barnas Gård Hunderfossen

Barnas Gard Hunderfossen
Glad i dyr? Da anbefaler vi et besøk på Barnas Gård et steinkast fra campingen! Her kan du dele gode dyreopplevelser med familie og venner! Du kan hilse på 22 små og store dyreslag! Mat hjorten, sprett rundt med geitene, kjenn den varme mulen til ponnien eller snik deg inn på reven.

Hunderfossen Vinterpark

Hunderfossen Vinterpark 118
En eventyrlig vinterkveld med Hunderfossen Iskatedral og Snøhotell, med egen isbar. Attraksjoner for liten og stor og mye spennende underholdning! Kun et snøballkast fra Hunderfossen Camping

Norsk Vegmuseum

472831 10150665486929660 901211595 O
Rett ved Hunderfossen Camping finner du Norsk Vegmuseum et av Norges største teknisk industrielle museum. Museet har flere tusen kvadratmeter innendørs utstillinger, en stor museumspark og en unik over 200 meter lang bergtunnel med fjellsprengningshistorie.

Jorekstad Fritidsbad

Jorekstad Sklie
Badeland kun 10 min. fra campingen, med flere basseng inne og ute. Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. Tilpasset alle aldersgrupper.

Lillehammer Olympiske Bob og Akebane

Bob Rafter
Skandinavias eneste Bob- og Akebane. Om vinteren tilbys mange aktiviteter på isen, om sommeren er uten-is aktiviteter som hjulbob tilgjengelige. Sus ned i en fart på ca. 100 km/t og et trykk på ca 3,5 G.

Peer Gynt Stemnet

Peer Gynt Peer And Mountain King Photo Ian Brodie 2306924
En liten time nord for campingen, feires Henrik Ibsens verdenskjente drama "Peer Gynt" og den historiske Peer Gynt under en av Norges fremste kulturfestivaler. Opplev norsk drama, musikk og natur midt i Peer Gynts rike.

Aulestad

Aulestad Interior Photo Ian Brodie 2306599
Besøk Aulestad, Bjørnstjerne Bjørnsons hjemm. Ca 15 km vest for campingen, og få et enestående innblikk i ett av Norges best bevarte kunstnerhjem.

Skibladner - Mjøsas hvite svane

Skibladner Paddle Steamer Photo Ian  Brodie 2306999
Skibladner er et spennende reisemål for folk i alle aldre. Ekte dampmaskin, musikk, underholdning, cafe og restaurant ombord. Skipet går i trafikk på Mjøsa hver sommer

Øyerfjellet

Crosscountry Esben Haakenstad 3876
Øyerfjellet er kjent for sine vidder, flotte turterreng og de gode jakt- og fiskemulighetene. Øyer var i sin tid størst i Gudbrandsdalen på seterdrift, med mer enn 300 seterbruk i drift. Det finnes fremdeles en 30-talls setrer i drift i Øyerfjellet.